aboutus

Earlisten Electronic Co ., Ltd

Earlisten Electronic Co ., Ltd Earlisten Electronic Co ., Ltd Earlisten Electronic Co ., Ltd Earlisten Electronic Co ., Ltd Earlisten Electronic Co ., Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Earlisten
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 3000000-5000000
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

Laat me het kort en zoet houden. Hier zijn sommige hoogtepunten zoals waarom Earlisten als leverancier duidelijk uitkomt en waarom wij u zouden kunnen steunen. Earlisten werd gevestigd in 2012 als één van de eerste fabrikanten van de audioproducten van Bluetooth. Onze fabriek is Verklaarde ISO9001. Wij zijn een team van meer dan 30 ingenieurs, industrieproductontwerpers, productiedeskundigen met de ervaring van 7+ yearsof in earbuds, beschikken wij over de deskundigheid, over de kennis en de faciliteiten om scherp-rand persoonlijke apparaten te leveren die u verkoop en Winst brengen.

 

Productcertificatie door FCC, Ce, ISO-9001:2008kwaliteitscertificering, GP milieubescherming certificatie. en Rosh andere gebiedende organismen. Met een sterke productiecapaciteit, hebben de technologie en de normalisatie van de kerndiensten, de unanieme goedkeuring van klanten in binnen- en buitenland gewonnen! Tegenwoordig zijn de producten hoofdzakelijk betrokken bij draadloze earbuds, Bluetooth earbuds, TWS earbuds. Wij zijn niet alleen professionele fabrikanten, maar ook het Verstrekken van kwaliteitsklantenservice.

 

Earlisten Electronic Co ., Ltd

 

WORKSHOP:

Earlisten Electronic Co ., Ltd

Kwaliteitscontrole:

Earlisten Electronic Co ., Ltd

Tentoonstelling:

Earlisten Electronic Co ., Ltd

Certificaat:

Earlisten Electronic Co ., Ltd

Ons Team:

Earlisten Electronic Co ., Ltd

-02-
Geschiedenis

Earlisten is een prestigieus high-tech bedrijf dat in het ontwerpen, en hoofdtelefoons ontwikkelt vervaardigt en earbuds zich met inbegrip van OEM draadloze earbuds, bluetooth earbuds, bluetooth hoofdtelefoons, TWS earbuds, Bluetooth-oortelefoons, enz. specialiseert.
Earlisten is gekend voor zeer betrouwbaar met meer dan 7 jaar van geschiedenis in de zaken.


Ons vriendschappelijk team van beroeps die worden gewijd om kwaliteit in zowel product als de dienst te verstrekken. Wij weten wat onze klanten willen en wij doen alles mogelijk om hun vraag te ontmoeten en aan de win-win situatie te krijgen.
Onze jaren van ervaring in de industrie van Bluetooth en Audio.

 

Earlisten Electronic Co ., Ltd

-03-
Dienst

De beste service van EARLISTEN

Gratis advies voorafgaand aan de verkoop / voorbeeldmarkering tegen lage prijzen

We bieden 12 uur snelle pre-sales respons en gratis advies. Elke vorm van technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten

Monster maken en testen tegen lage prijs is beschikbaar.

Gratis ontwerp

wij zorgen voor 24-uur gratis ontwerpondersteuning bij ontvangst van klantlogo of ontwerp

Strenge kwaliteitscontrole van productie

Gebruik geavanceerde testapparatuur, stel een compleet en strikt kwaliteitscontrolesysteem in, dat de uitstekende kwaliteit van onze oordopjes garandeert.

Snelle bezorging

We hebben massaproductie en voorraad & klaar item, voor deze artikelen bieden wij 5-7 dagen snelle levertijd. Voor grote hoeveelheden en aangepaste vorm, zullen we u als de belangrijkste klant verhandelen en uw lading in de eerste keer produceren.

24 uur after-sales service

Gratis garantiereparatie: gratis reparatieservice tijdens de kwaliteitsgarantie. We zullen nooit onze verantwoordelijkheden voor producteigenschappen vrijstellen.

Reactietijd: op het moment van ontvangst van de gebruiker, zorgen wij voor 24 uur per dag technische ondersteuning.

Neem voor meer informatie over onze draadloze oordopjesproducten contact met ons op! We verwelkomen uw vragen per e-mail: aven@earlisten.com en kijken uit naar uw samenwerking.

-04-
Ons Team

EARLISTEN brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de steekproevendienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., aangezien de uitbreiding van onze zaken, wij meer vrienden welkom heten

 

Earlisten Electronic Co ., Ltd

Earlisten Electronic Co ., Ltd

Earlisten Electronic Co ., Ltd

Contactgegevens